Tutkimuspalvelut

Kyselytutkimukset

Tarvitsetko tietoa toimintasi tai edunvalvontasi tueksi? Menikö viestisi perille? Tavoititko kohderyhmäsi?

Tarubee tekee järjestöille, yrityksille ja julkisille organisaatioille räätälöidysti esimerkiksi jäsentutkimuksia, lukijatutkimuksia, kyselyitä yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille sekä erilaisia selvityksiä ja tutkimuksia edunvalvontaan liittyen.

Etsitkö tekijää tai yhteistyökumppania laajemmalle tutkimukselle? Tarubee on erikoistunut erityisesti sosiaalipolitiikan alaan liittyviin kyselytutkimuksiin ja selvityksiin.

Jäsentutkimukset

Yhdistysten ja järjestöjen toimintaan ja edunvalvontaan kuuluu säännöllisin väliajoin tehtävät jäsentutkimukset.

Henkilöstötutkimukset (työilmapiiri, työtyytyväisyys…)

Erilaiset työtyytyväisyys- ja työilmapiiritutkimukset ovat tärkeitä työvälineitä työhyvinvoinnin kehittämisessä. Kyselyt voidaan tehdä joko standardoituja kysymyspatteristoja käyttäen tai räätälöimällä tutkimuskiinnostuksen mukaan.

Lukijatutkimukset

Teetkö esimerkiksi järjestö-, asiakas-, ammatti- tai henkilöstölehteä? Lukijatutkimus on tärkeä työväline lehden toimituksellisen sisällön ja ilmoitusmyynnin kehittämiseksi.

Kyselyt sidosryhmille, asiakkaille, yhteistyökumppaneille…

Kysely tai selvitys räätälöidään niin, että se palvelee parhaiten juuri Sinun toimintaasi tai edunvalvontaasi.

Laajat kyselytutkimukset

Erityisesti sosiaalipolitiikan alaan (hyvinvointi, toimeentulo, asuminen) sekä nuoriin ja opiskelijoihin liittyvät tutkimukset ja selvitykset.

Muut tilastolliset aineistot, tilastografiikka

Erityisesti sosiaalipolitiikan alaan (hyvinvointi, toimeentulo, asuminen) sekä nuoriin ja opiskelijoihin liittyvät tutkimukset ja selvitykset.

Tutkimuskonsultointi ja muut tutkimuspalvelut

Suunnitteletko aineiston keräämistä tai vaikkapa toistuvien kyselyiden tekemistä esimerkiksi internetin kyselypalvelun kautta? Tarubee avustaa tutkimuksen suunnittelussa ja opastaa kysymysten ja analyysien tekemisessä sekä tulosten hyödyntämisessä.